Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_b8vqvaahd9ldm4cmvpp1t2ujn0, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
használt ruha - Cégünkről
Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés
Fõoldal
Cégünkről
BIOFAKTURA Bio Almalé
Olasz Outlet (Stock)
Olasz-Svájci Használt Ruha Nagykereskedelem
Textilipar - Toscana Expo Mec
Élelmiszeripar - Mangia Toscano
IMPORT-EXPORT
Elérhetőség

Cégünk, a Made in Italy Kft. 2009-es megalapításakor azt a célt tűzte ki, hogy kereskedelmi kapcsolatokat építsen Olaszország, Magyarország illetve más kelet-európai országok között, elősegítve a kis- és középvállalkozások minőségi termékeinek piacra kerülését. Cégünk alapítását több mint 20 éves szakmai tapasztalat előzte meg az olasz-magyar piacon, a textilipari bérmunka, vendéglátás, vendéglátó-ipari gépek és eszközök, idegenforgalom és kereskedelem számos területén.

.

.

Tevékenységünket olasz használt ruha nagykereskedelmével kezdtük meg. Ezen a területen olasz partnerünk több mint 60 éves szakmai tapasztalatára támaszkodunk, aki az észak olasz nagyvárosokban begyűjtött használt ruhaneműt egy jól megbízható rendszer szerint válogatja, így a minőség is folyamatosan állandó. E mellett kínálatunkban szerepelnek a konténeres, alapítványi, áruházi illetve door to door gyűjtésből származó angol és olasz nyersáruk is.

.

.

2010. januárjától a textilipari gépeket és alkatrészeket gyártó olasz konzorciumnak (Toscana Expo Mec) vagyunk a kelet-európai képviselői. A 8 céget magába foglaló konzorcium termékpalettája kiterjed a textil alapanyagok előállításától, annak finomításán, erősítésén, festésén, kötésén, laminálásán keresztül egészen a textilhulladék újrahasznosításáig. E mellett kínálatuk részét képezi az általuk felújított használt gépek értékesítése és karbantartása. A konzorciumhoz tartozó, illetve a konzorcium gépeit használó további cégek foglalkoznak textil alapanyagok gyártásával (fonal, szövet stb.), illetve textilhulladék válogatásával is, tehát az alapanyag beszerzésben is érdekeltek.

.

.

2010. februárban cégünket megkereste a Mangia Toscano élelmiszeripari konzorcium, amely 7 cége szintén szeretné megismertetni minőségi termékeit a magyar és kelet-európai piaccal. Kínálatukban kávé, száraztészta, füstölt hentesáru, olívaolaj, sajt, borok és fűszerek szerepelnek.

.

.

.

Régóta tapasztaljuk, hogy jó minőségű magyar termékek méltatlanul nem kapnak helyet a nyugati piacokon. Ezért 2009-ben már több magyar terméket közvetítettünk ki az olasz piacra. Hisszük és tapasztaljuk, hogy az olaszok mindig is nyitottak voltak a magyar minőségi termékek iránt, csak a közvetítői csatorna hiányzott. Ennek a csatornának a kiépítésében vállalunk mi szerepet. Arra törekszünk, hogy a kereskedelmi kapcsolatok mindkét régió között kölcsönösen működhessenek, így vállaljuk termékeik képviseletét, illetve az ehhez tartozó szakmai levelezést, tolmácsolást.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
developed by Centrumnet Systems