Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_bm85og32ou08r0jli0g8g613e6, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
használt ruha - BIOFAKTURA Bio Almalé
Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés
Fõoldal
Cégünkről
BIOFAKTURA Bio Almalé
Olasz Outlet (Stock)
Olasz-Svájci Használt Ruha Nagykereskedelem
Textilipar - Toscana Expo Mec
Élelmiszeripar - Mangia Toscano
IMPORT-EXPORT
Elérhetőség

Cégünk hivatalos forgalmazója a Biofaktura Kft által gyártott Bio Almalének, ezért szeretnénk egy rövid termékismertetőn keresztül bemutatni Önnek ezt a rendkívül értékes terméket.

TERÉKISMERTETŐ

BIOFAKTURA

100%-os, rostos, bio almalé

.

Családi vállalkozásunk 17 hektár gyümölcsös területen gazdálkodik. Bio Almalevünket csak saját termelésű (szabolcsi) Freedom és Idared almából készítjük, ezért a termék származásáért és minőségéért felelősséget vállalunk. Gazdálkodásunkat és termelésünket a BIOKONTROLL Hungária ellenőrzi.

Almalevünket gondosan készítjük. Az almát a megfelelő érettségi állapotban kézzel szedjük, válogatjuk, és csak egészséges gyümölcsöt használunk. Az almát megmossuk, majd zúzzuk és préseljük. Körülbelül 10 almából lesz 1 liter almalé. Ezt követően a levet 80 °C-on kíméletesen pasztörizáljuk, és melegen csomagoljuk. A hőmérsékletnek nincsen negatív hatása a beltartalmi értékekre, de ahhoz elég magas, hogy a káros, romlást okozó baktériumokat elpusztítsa. Semmit sem adunk a léhez, mint például: ízfokozót, tartósítószert, cukrot, vizet, színezéket, E-betűs anyagot, csak almát.

.

Az almalé megőrzi mindazokat az ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyeket a gyümölcs is tartalmazott.

.

Termékünk 2004-ben elnyerte az „év bioterméke” díjat és a „közönség díjat” is, mely a gyümölcslé közismertségéhez nagyban hozzájárult.

A csomagolás 3, 5 és 10 literes bag in box-ba (dobozos) és 0,75 literes üvegbe történik, s BIOFAKTURA fantázianév alatt kerül forgalomba. A csomagolás biztosítja a légmentes zárást, így a gyümölcslé egy évig is eltartható minőségromlás nélkül. A dobozos kiszerelésen egy kis csap található, amely lehetővé teszi a adagolást, és a felbontás után (akár hetekig) történő légmentes tárolást.

A bio almalében lévő ásványi anyagoknak nagyon jó hatásuk van az emésztőrendszerre. A benne lévő pektin gátolja a zsírok és a koleszterin felszívódását, ezáltal csökkenti a vér koleszterinszintjét, ami a szívbetegségek fő rizikófaktora. Megköti a vastagbélben a rákkeltő anyagokat, ezért gátolhatja a bélrák kialakulását. Segít a szervezetből kiüríteni az ólmot, a higanyt és más mérgező nehézfémeket.

Fogyasztása minden korosztálynak ajánlott, hiszen

„Ez természetes!!!!!”

Nem titkolt célunk ezen termék eljuttatása Magyarországon olyan helyekre, ahol a legnagyobb szükség mutatkozik az egészség helyreállítására, illetve megőrzésére. Ezért szeretnénk a BIOFAKTURA Bio Almalevet népszerűsíteni a közétkeztetésben (bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, kórházakban, idősek otthonában stb.).

.

E mellett már 3 megyében (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén) elindult a termék élelmiszerboltokba, bio boltokba, zöldségesekbe, cukrászdákba, kávézókba illetve éttermekbe való terítése, amely egységek nevéről és pontos címéről honlapunkon hamarosan mindenki számára elérhető listát találhatnak.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, úgy további kérdésekben, árajánlat adásban illetve rendelésben állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámon és e-mail címen.

Pásztor Balázs

Értékesítés vezető

+36 30709 7575

info@madeinitalykft.hu

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
developed by Centrumnet Systems

Warning: Unknown: open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_bm85og32ou08r0jli0g8g613e6, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/www/helysegek.hu/tmp/) in Unknown on line 0