Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_es2f0rq0ne3lpocr8dugiroh70, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
használt ruha - Tenuta di Lucciano
Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés
Fõoldal
Cégünkről
BIOFAKTURA Bio Almalé
Olasz Outlet (Stock)
Olasz-Svájci Használt Ruha Nagykereskedelem
Textilipar - Toscana Expo Mec
Élelmiszeripar - Mangia Toscano
Chelucci Tésztagyártó Üzem
Tenuta di Lucciano Pincészet
Pratesi Olajsajtoló Üzem
Pro-Lat Sajtüzem
Fabbrica Italiana Droghe Fűszergyár
Bella Vista Húsüzem
Orientalcaffé
IMPORT-EXPORT
Elérhetőség

Tenuta di Lucciano Pincészet

A birtok Toscana szívében, a Montalbano lankáin, termékeny földeken terül el, amelyek rendkívül kedveznek a borászatnak.

A teljes terület mintegy 262 hektár, amelyből 32 hektár szőlővel telepített, éves hozama 2300q szőlő. A bortermelés üzemi szinten folyik, ahol az érleléshez és palackozáshoz szükséges mindenféle eszköz a rendelkezésre áll. Fontos kiemelni az érlelési folyamatot elősegítő tölgyfahordókat.

A Chianti Montalbano DOCG a teljes termelés mintegy 70%-át teszi ki, és rendkívül értékes a Chianti Montalbano Tenuta változata.

A leszüretelt szőlőből asztali bor is készül földrajzi megjelöléssel, mint közép Toszkána dombvidékeinek fehér és rosé változatai.

A legjobb termésű esztendőkben egy rendkívül értékes vörös bor, a Carraia is a palackokba kerül. A szőlő egy hasonló nevű szőlőhegyről kapta a nevét, amely dimbes-dombos, száraz, napsütötte területen fekszik. A Carraia kis 2,25hl-es tölgyfahordókban érlelődik.

Egy másik igen népszerű bor különlegesség a Vinsanto, amelyet még a régi tradíciók szerint készítenek. Miután kiválogatják a legszebb szemeket, préselés előtt hónapokon át gyékényfonaton aszalják. Az így nyert mustot hosszúnyakú üvegpalackokban tárolják, és a padláson legalább 3 éven át pihentetik, mire lefejtésre kerül.

Egy korlátolt mennyiségű minőségi pezsgő és pálinka egészíti ki a termékkínálatot.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
developed by Centrumnet Systems