Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_gg8uobt0isuc4v3bv8aj0cgrp2, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
használt ruha - Traversi & Armenti
Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés
Fõoldal
Cégünkről
BIOFAKTURA Bio Almalé
Olasz Outlet (Stock)
Olasz-Svájci Használt Ruha Nagykereskedelem
Textilipar - Toscana Expo Mec
Traversi & Armenti
Promec Progetti S.r.l.
Paolino Lags S.r.l.
Élelmiszeripar - Mangia Toscano
IMPORT-EXPORT
Elérhetőség

A Traversi & Armenti gépgyár 1965-ben alakult a Prátó területén működő kis- és középüzemek gépeinek javítása és karbantartása céljából.

A gépgyártás ötletét számos főleg a kézzel végzett javítási megoldások hozták felszínre, amelyben az ötlet és a rugalmasság lettek a Traversi & Armenti legfőbb ismérvei.

E területen szerzett szakmai tapasztalat ahhoz a stratégiai döntéshez vezetett, hogy a cég egy nagyon speiális termék a laminálógépek gyártójává váljon.

A gépeknek egyszerű (ACCS), dupla (ACCD) és szimpla (ACCP) változatai készülnek.

.

Ez a típusú gép nagyon fontos a textilipar számára, hiszen szövetek összeragasztásával vagy poliuretán megolvasztása révén olyan végtermék keletkezik, amely megtalálható mindennapi életünkben a ruhaipar, a cipőgyártás, a bútoripar, az autógyártás területén és a háztartásban használatos egyszerű hétköznapi segédeszközként mint pl. a mosogatószivacs.

A kitartó kutatás és kísérletezés eredményeként a Traversi & Armenti meghonosította az új technológiák teljes integrációját.

Az új évezred elején több éves tanulmányt követően indult el számos gépsor gyártása, amelyek a környezetre gyakorolt hatások szempontjából nagyon előnyös paraméterekkel rendelkeznek. A Hot Melt rendszerű polimerek alkalmazásával ragaszott vagy laminált végtermékek állíthatók elő a hagyományos területek, de más területeknek is , mint pl. a gyógyászat, reklámipar, munkaruházat. Köszönhető mindez a piacon fellelhető nagy választékú polimerek (ragasztók) alkalmazásának a végtermékek előállításában.

Ezek a gépek az alábbi fantázia neveken kerülnek forgalomba: TÄTIS, AEQUAUS, MODESTA®.

Azonkívül, hogy a Traversi & Armenti megvalósította saját standard gépgyártását azon szükségletek felé fordult, hogy ügyfelei személyreszabott igényeit még jobban kielégítse azáltal, hogy a gépek még inkább igazodnak a gyártási folyamat szükségleteihez és javítják azok gyártó kapacitását.

A megszerzett tapasztalatok és a lamináló gépek fejlesztése során letisztult ismeretek lehetővé teszik a Traversi & Armenti számára, hogy speciális, az ügyfél igényeit kielégítő gépeket gyártson. Ezért képes a legösszetettebb műszaki szaktanácsadást nyújtani asz ügyfél vásárlása előtt, rendelkezésre bocsátva saját műszaki irodáját, ahol modern CAD rendszerek segítségével a különféle megoldások felvázolhatók, prototípusok készíthetők, s az értékesítés után képzett személyzet nyújt igényes és precíz szolgáltatást és karbantartást.

Federico Armenti

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
developed by Centrumnet Systems