Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_c0toflvkj88hgvbqquh41hr3j3, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
használt ruha - Chelucci
Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés
Fõoldal
Cégünkről
BIOFAKTURA Bio Almalé
Olasz Outlet (Stock)
Olasz-Svájci Használt Ruha Nagykereskedelem
Textilipar - Toscana Expo Mec
Élelmiszeripar - Mangia Toscano
Chelucci Tésztagyártó Üzem
Tenuta di Lucciano Pincészet
Pratesi Olajsajtoló Üzem
Pro-Lat Sajtüzem
Fabbrica Italiana Droghe Fűszergyár
Bella Vista Húsüzem
Orientalcaffé
IMPORT-EXPORT
Elérhetőség

Chelucci Tésztagyártó Üzem

A Chelucci Tésztaüzem 1912 óta működik Pistoia-ban. A Pistoia-i dombok ölelésében, Piteccio településen, egy kristálytiszta forrás közelében telepedett le a Chelucci család.

Tojásos- és durumtésztát, valamint egyedi termékeket gyárt válogatott alapanyagokból, közel száz évre visszanyúló tradicionális eljárással.

Minőségi, házias tésztaféleségekről van szó. Elég csak arra gondolni, hogy a tojásos tészta masszát kézzel készítik, és a búzalisztet kizárólag friss tojással dagasztják be. A tésztaüzem teljes termelése válogatott búzadarából készül, és az ebből nyert tésztát alacsony hőfokon, lassan és formátumának megfelelően hosszan, vagy kevésbé hosszan szárítják.

Ez a típusú feldolgozás, az egységesen használt bronzból készült préslapoknak köszönhetően megfelelő érdességet kölcsönöz a házias tésztának és segít változatlanul megőrizni annak jellegét és természetes ízét.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
developed by Centrumnet Systems