Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_oh28qihsfkrcbgotg1pqdv46m7, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
használt ruha - Fabbrica Italiana Droghe Fűszergyár
Belépés
KeresésOldalakRegisztrációBelépés
Fõoldal
Cégünkről
BIOFAKTURA Bio Almalé
Olasz Outlet (Stock)
Olasz-Svájci Használt Ruha Nagykereskedelem
Textilipar - Toscana Expo Mec
Élelmiszeripar - Mangia Toscano
Chelucci Tésztagyártó Üzem
Tenuta di Lucciano Pincészet
Pratesi Olajsajtoló Üzem
Pro-Lat Sajtüzem
Fabbrica Italiana Droghe Fűszergyár
Bella Vista Húsüzem
Orientalcaffé
IMPORT-EXPORT
Elérhetőség

Fabbrica Italiana Droghe Fűszergyár

A Bonacchi testvérek 1972 óta vannak jelen az élelmiszeriparban, alapanyagot szállítanak húsüzemek számára. 2005-ben alapult meg a F.I.D. Fabbrica Italiana Droghe. A termékeinek minőségéről történelmileg ismert márka Olaszországban az 50-es évek elejétől van jelen, miután felépült az új Uzzano-i létesítmény.

Az üzem gyógynövények és fűszerek feldolgozásával foglalkozik és az évek során a szervezett értékesítési csatornán keresztül a FID és MELICUCINO márkanevek alatt a nagy értékesítő hálózatokban, Cash & Carry, HORECA, jelentős elismertségre tett szert.

A minőségbiztosítás mindig is jellemző volt a FID márkájú termékekre. Az alapanyagok gondos kiválasztása, a technológiai sorrend ellenőrzése, a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásainak szigorú betartása hosszú távon is magas és állandó minőséget garantálnak. A gyártási folyamatokra napra készen jellemző a megbízhatóság és a rugalmasság, amelyek a személyzet tapasztalatával és szakmaiságával társulva a céget folyamatos növekedéshez juttatták.

Különleges figyelmet fordítanak a piac és a fogyasztók szükségleteinek kutatására, hogy az üzemet az élmezőnybe emeljék a termékfejlesztések terén. Éppen a hagyományok megőrzése és a fejlesztések tették lehetővé a Bonaccorsi testvérek számára, hogy megerősödjenek egy szűk multinacionális cégcsoport körében. Így vált lehetővé újabb fontos ügyfelek szükségleteinek kielégítése mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban, miközben a fokozatos piacnyerés reményében. a humán erőforrások folyamatos növelésére támaszkodnak.

Az ügyfélkör bizalma és megelégedettsége további garanciát jelent.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
developed by Centrumnet Systems